ΑθήναΑθήναΤήνος Δευ - Παρ 09:00-17:00 22830 24020, 6938773654, 6937308109 Δευ - Παρ 09:00-17:00 22830-24020
a.taxis@yahoo.gr, p.kotsos@yahoo.gr
☎️: 2283024020
        6938773654
        6937308109
Athens - Tinos
www.ataxis.gr

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ :Αλλάζουμε εποχή με αναβαθμισμένες και πιστοποιημένες υπηρεσίες .

Είναι μονόδρομος πλέον η αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Τουρισμό .Επιχειρήσεις με την νοοτροπία της <<αρπαχτής >> για το πρόσκαιρο κέρδος είναι καταδικασμένες να κλείσουν.

Την θέση τους θα πάρουν αυτές που σχεδιάζουν με γνώμονα το αύριο  και  την  εγγυημένη ποιότητα σε αγαθά και υπηρεσίες που παρέχουν.

Για τον κλάδο της Εστίασης ( Εστιατόρια -καφετέριες -αναψυκτήρια) η αναγκαιότητα της ύπαρξης ΜΕΛΕΤΗΣ HACCP δεν είναι μόνο αναγκαία και επιβεβλημένη   για την συμμόρφωση στις διατάξεις του νόμου αλλά αποτελεί ένα δυναμικό εργαλείο προώθησης και ανάπτυξης της επιχείρησης .

Fot.M.Klaban

Η μελέτη HACCP και η εφαρμογή των αρχών που ορίζονται δεν απλή , θέλει κόπο συνήθεια  , γνώσεις , μέσα  ,και πάνω από όλα νοικοκυροσύνη , τάξη και κανόνες .Είναι φυσικό επειδή  αφορά την ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΙΕΙΑ.

Ο Μελετητής που αφορά το HACCP & ISO 22000  πρέπει να είναι επιστημονικά καταρτισμένος  και πιστοποιημένος για ποιοτικές υπηρεσίες,  σε ISO 9001 & ISO 16635 αναφορικά με το σημαντικό κομμάτι της Απολύμανσης ,Μικροβιοκτονίας , Εντομοκτονιας .Ετσι η επιχείρηση μπορεί να προβάλλει προς τα έξω την ποιότητα της.

Η άγνοια γύρω από το θέμα της απολύμανσης και του τρόπου εφαρμογής της πρέπει  να καλύπτεται από την αποδεδειγμένη επιστημονική επάρκεια αυτού που την εφαρμόζει  με φυσική παρουσία και όχι  ο υπόχρεος να έχει μοναδικό στόχο το <<τσάμπα>>  πιστοποιητικό. Ο χώρος πρέπει να αποδεικνύεται ότι είναι καθαρός …

Για την Διαμονή ισχύουν τα ίδια με την Εστίαση  με επιπλέον τα παρακάτω:

Αύξηση και πιστοποίηση κατηγοριοποίησης ( αστεριών – κλειδιών )

Ανεξήγητος αυτός  κρυφισμός  και η αναβολή για το καλύτερο. Μια μονάδα πολύ εύκολα αλλάζει κατηγορία και επίπεδο με χαμηλό κόστος πιστοποίησης .Τα  οφέλη είναι τεράστια και άμεσα ορατά .Είναι μονόδρομος η αναβάθμιση των υπηρεσιών μίας μονάδας αλλιώς καλό είναι να ξαναβάψει την ταμπέλα με το ROOMS TO LET…

O Πελάτης σήμερα αποφασίζει μέσω  της ιστοσελίδας της μονάδας και των πιστοποιημένων υπηρεσιών που περιγράφονται σε αυτήν.

Το GREEK BREAKFAST ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΝΟ   σαν σήμα  πιστοποιημένο είναι παντελώς άγνωστο .Στις Κυκλάδες μας  περίπου το 11% διαθέτει τέτοια  πιστοποίηση .Φανταστείτε ότι το κόστος πιστοποίησης από διαπιστευμένη εταιρεία από το Υπουργείο  Τουρισμού  του είναι λιγότερο από 150€.To σήμα GREEN KEY  είναι παντελώς άγνωστο.

΄Με αφορμή την κρίση της πανδημίας που ισοπέδωσε προϋπολογισμούς και στόχους είναι αφορμή να αναπλάσουμε  το μοντέλο της επιχείρησης μας για το σήμερα και προπαντός για το αύριο.

ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΤΣΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

LK QUALITY

ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΤΣΟΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ