ΑθήναΑθήναΤήνος Δευ - Παρ 09:00-17:00 22830 24020, 6938773654, 6937308109 Δευ - Παρ 09:00-17:00 22830-24020
a.taxis@yahoo.gr, p.kotsos@yahoo.gr
ALPHA TAXIS OFFICE PETROS KOTSOS & PARTNERS
Athens - Tinos
www.ataxis.gr

Το γρήγορο & φθηνό χρήμα της επιστρεπτέας προκαταβολής έδωσε μαθήματα στο τραπεζικό σύστημα.

Κάναμε το αυτονόητο και τις 2 φορές :Εκδηλώσαμε ενδιαφέρον κάνοντας αιτήσεις για τους πελάτες μας τόσο για την πρώτη φάση επιστρεπτέας όσο και για την δεύτερη φάση

Τα αποτελέσματα ήταν θετικά και στις 2 φάσεις.Οι πελάτες που μας άκουσαν πήραν ζεστό , γρήγορο και φθηνό χρήμα για τις ανάγκες τους και καλά έκαναν.Δεν υπήρχαν ρατσισμοί ,προσωπικά , και άλλα τραγικά που βάζουν φρένο πολλές φορές και στην ύπαρξη.Επιτόκιο 0,94% για τα 4 χρόνια με 1 χρόνο χάριτος.

Δεν υπήρχε φέρε μου ξανά φέρε μου χαρτιά , δικαιολογητικά ενημερότητες , φέρτε πρωτότυπα , φέρτε με γνήσιο υπογραφής και περίμενε επειδή ο υπάλληλος της τράπεζας λείπει ,ξανάφερε ισοζύγιο ..α και την δήλωση ΦΠΑ και ετούτο και εκείνο ..και εν κατακλείδι παίρνεις άντε να μην πω ….επειδή είσουν εγγυητής κάπου , η τα αποτελέσματα του 2018 δεν είχαν καλό ebita.

Οι τράπεζες ακόμη να ολοκληρώσουν αιτήματα κολλημένες σε οπισθοδρομική γραφειοκρατεία εξαιτίας της έλλειψης αρχειου κατά πελάτη ο οποίος μέσα στην χρονιά έχει προσκομίσει 2 και 3 φορές όλα τα δικαιολογητικά.

Έρχεται λοιπόν η πολιτεία η καλύτερα η πολιτική ηγεσία και μπράβο της και υιοθετεί τις οδηγίες της ΕΕ σβέλτα και αποτελεσματικά με αποτέλεσμα να βγει χρήμα έστω και λίγο ανάλογα με τον βαθμό ικανοποίησης των κριτηρίων δηλαδή μείωση τζίρου , ΚΑΔ , απασχόληση.

Για να μην μπω σε λεπτομέρειες μεταφέρω την ικανοποίηση μας σαν επαγγελματίες έχοντας κάνει αιτήσεις που εγκρίθηκαν για την πλειονότητα των πελατών μας. Λέμε ικανοποίηση επειδή εμπιστεύονται τις προτάσεις και τις πρωτοβουλίες μας για δικό τους όφελος.

Από χθες μέχρι σήμερα καταχωρήσαμε περί τις 70 αιτήσεις εκταμίευσης ποσών συνολικά πάνω από 450.000€ για πληττόμενες επιχειρήσεις.

Δεν χρεώσαμε ούτε 1 ευρώ .Μας φτάνει που βοηθάμε να σταθούν στα πόδια τους επιχειρήσεις και εργαζόμενοι.

ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΤΣΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΛΟΓΙΣΤΕΣ Α ΤΑΞΗΣ -ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

MSc ΧρημΛογιστικής-Φορολογικο Δίκαιο